Εμπειρία στη χρήση Fito Spray

Αυτή η ιστορία που μας είπε ο Alex από το Βερολίνο. Ο άνθρωπος είπε για τη δράση του σπρέι για την απώλεια βάρους Fito Spray και να μοιραστεί τα αποτελέσματα τους.

Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου αγώνα με το υπερβολικό βάρος. Ίσως αυτό θα σας βοηθήσει κάποιος.

Η ιστορία μου είναι παρόμοια με πολλούς άλλους. Όλη μου τη ζωή έπαιζα τον αθλητισμό και ήταν σε καλή κατάσταση τύπος. Ακόμα και στην πρώτη δημοτικού, οι γονείς μου με έστειλαν να του Tae Kwon do στο γυμνάσιο, άρχισα να ενδιαφέρομαι για kickboxing και έφυγε από το ίδιο άθλημα, αν και έχει καταφέρει να επιτύχει σημαντική ύψη. Μετά το λύκειο, οι γονείς μου επέμενε να πάω να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο, αλλά είδα τον εαυτό μου μόνο στον αθλητισμό – για το γραφείο δεν ήταν καν υπόψη.

Μπήκα στην σχολή του Ολυμπιακού και τον επαγγελματικό αθλητισμό, στο 4ο έτος παντρεύτηκε, το οποίο μάλλον ήταν ο κύριος λόγος που μετά την αποφοίτηση, δεν θέλω να κάνω καριέρα, και πήγε να εργαστεί ως εκπαιδευτής στο καλύτερο γυμναστήριο της πόλης. Τα χρήματα που καταβάλλονται λοιπόν, για μια οικογένεια αρκετά. Είχα διαφορετικούς πελάτες, αλλά οι περισσότεροι, φυσικά, ήταν και οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι. Τους έκανα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης, και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκείνη την εποχή, όταν είδα γεμάτο από ανθρώπους στους δρόμους, αναρωτήθηκα: γιατί; Είναι ικανοποιημένοι με την εμφάνιση τους; Γιατί δεν θέλουν να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα; Μετά από όλα, μου φάνηκε ότι ήρθε για να διατροφολόγος, γράφτηκα σε γυμναστήριο, και ένα έτος και ένα μισό, έχει οδηγήσει. Λίγα ήξερα ότι πολύ σύντομα δεν θα είμαι στη θέση των ανθρώπων που δεν φαίνονται με την καταδίκη, αλλά ο ίδιος να δώσει την απάντηση στο ερώτημα, γιατί είναι, και γιατί τέτοια τώρα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς χωρίς την κατάλληλη ξεκούραση

Αλλά δεν είναι γι ' αυτό. Δούλεψα πολύ σκληρά, το σαββατοκύριακο διοργανώνονται μόνο στις μεγάλες γιορτές, στις διακοπές, δεν θα μπορούσε να είναι και ομιλίες, μερικές φορές είχα 5-6 συνεδρίες την ημέρα. Αλλά μια μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν ένα τρομερό συναίσθημα της απελπισίας και του τρόμου – δεν έχω κανένα πόνο, αλλά απλά δεν έχουν τη δύναμη. Πήρα ένα τηλεφώνημα στη δουλειά, όλοι ήταν σοκαρισμένος από την απουσία μου, αλλά δεν θέλω καν να εξηγήσω τίποτα. Γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο και ήμουν στο νοσοκομείο και μετά τη διάγνωση, διαγνώστηκε με μια δυσλειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος στο πλαίσιο της οξείας κόπωση.

Όπως ομολόγησε τη στιγμή που δεν θέλετε να ακούσετε το σώμα σας και να φορούν την εργασία, αλλά αυτή η συνειδητοποίηση ήρθε πολύ αργά. Έχω αντιμετωπίζονται και να σταλεί στο σπίτι, συνταγογραφηθεί ορμονική θεραπεία και υποσχέθηκε ότι μετά την καταβολή της υγείας μου πλήρως επανέλθει σε κανονική λειτουργία. Ίσως θα ήταν αν θα επιστρέψει στο σπίτι μαζί μου, άρχισε να συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο: ένιωσα πολύ καλά, αλλά δεν ήθελα να πάω στο γυμναστήριο, ξάπλωσε στον καναπέ όλη την ημέρα, ακόμα και με τα πόδια γύρω από το σπίτι δεν χρειάζεται να σε πείσω.

Η γυναίκα μου, η κατάσταση αυτή δεν είναι αποδεκτή. Και όχι μόνο αυτό, δεν είχα φέρει τα λεφτά στην οικογένεια, και τίποτα δεν βοήθησε, αλλά να κοιτάξει το άτομο για τις ημέρες να κοιτάζει το ταβάνι – και όχι ευχάριστη. Στο τέλος, η γυναίκα πήρε το παιδί και έφυγε. Έμεινα με την κατάθλιψή μου, αρχίζει να με τρώει ο πόνος και η μοναξιά. Ένα έτος και ένα μισό μου δεν ήταν να ξέρω υγιείς, δυνατοί άνδρες, έγινα άρρωστος παχύσαρκο άτομο. Φίλοι μου προσπαθούν να με βγάλουν από αυτή την κατάσταση, αλλά ήταν άχρηστο. Αυτό είναι, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είναι όλοι οι χοντροί άνθρωποι είναι σε θέση να τραβήξει τον εαυτό μου μαζί, να σταματήσει να τρώει και να αρχίσουν να εργάζονται στο διάδρομο. Πολλοί από αυτούς, προφανώς, ήταν σε μια παρόμοια συναισθηματική κατάσταση, η οποία δεν τους εμποδίζει να αλλάξει.

Αλλαγή προς το καλύτερο

Μια φορά, όταν η κόρη μου ήρθε να με επισκεφθεί, μου έφερε Fito Spray (πρώην γυναίκα του αποφάσισε να το αγοράσει για μένα) και ζήτησε ότι τουλάχιστον προσπάθησα. Προσποιήθηκα ότι συμφώνησα, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να κάνει ακόμη και ένα μικρό πράγμα, να βοηθήσει τον εαυτό της, η οποία άρχισε να κλαίει. Τότε ήταν σαν ένα ηλεκτρικό σοκ – άρχισα να συνειδητοποιώ ότι απολαμβάνει την ανικανότητα, κακό, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με αγαπούν. Και ακόμη και αυτό το μικρό κορίτσι πάσχει από το γεγονός ότι δεν θέλω να κάνετε κλικ στο μπουκάλι ψεκασμού αρκετές φορές την ημέρα. Τα δάκρυα της όπως και αν με έκανε να νηφάλιος, και αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Αυτό το σπρέι πραγματικά μου έδωσε μια δεύτερη ζωή – χάρη σε αυτόν έχω χάσει την επιθυμία συνεχώς κάτι να μασήσει. Τότε άρχισα να θέλω το φαγητό που έτρωγα πριν, και όλα αυτά τα ψωμάκια, τα κέικ, τα τηγανητά κεφτεδάκια και πατάτες γίνει βαριά και δυσάρεστη γεύση. Η αλλαγή της διατροφής με βοήθησε στη μείωση του σωματικού λίπους μάζα, η οποία με τη σειρά της έδωσε ώθηση και την επιθυμία να είναι και πάλι υγιής. Σταδιακά άρχισα να πάτε στο γυμναστήριο, φυσικά, όχι ως προπονητής, αλλά ως πελάτης. Όλο αυτό το διάστημα συνέχισε να χρησιμοποιήσετε Fito Sprayαυτό με βοήθησε να κολλήσει με το πρόγραμμα διατροφής που έχω τον εαυτό μου, και το πιο σημαντικό ήταν εύκολο για μένα να μην φάω το βράδυ.

Η εμπειρία από τη χρήση Fito Ψεκασμού

Σε Γενικές γραμμές, πολύ γρήγορα ανέκτησε την παλιά του μορφή, για σχεδόν έξι μήνες κατάφερα να χάσω 57 κιλά! Ορμονική θεραπεία ακυρώθηκε, τη γυναίκα και το παιδί επέστρεψε, και θα μπορούσα να ζήσω ξανά το παρελθόν της ζωής. Τώρα θα καταλάβετε καλύτερα τους πελάτες της, έτσι ώστε να έχουν κάνει κάποιες προσαρμογές στο πρόγραμμα που αναπτύχθηκε με την απώλεια βάρους. Τώρα θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ψυχο-συναισθηματική εργασία με τους πελάτες, και, φυσικά, δείχνουν ότι ψεκασμού Fito Spray.