Ποιες είναι οι ιδιότητες του νερού με λεμόνι

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι για την απώλεια βάρους θετικές επιπτώσεις που έχει το νερό με το λεμόνι. Το ζήτημα της απώλειας βάρους για όλες τις γυναίκες ήταν πάντα έντονα. Σήμερα, ευτυχώς, υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος. Αλλά πρέπει να χωριστά επιλέξετε το πιο κατάλληλο για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Εκτός από τις επιπτώσεις στο σωματικό βάρος, το λεμόνι έχει πολλές άλλες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Ως εκ τούτου, ελλείψει αντενδείξεις νερό με λεμόνι δεν θα έχει οποιαδήποτε ζημιά.

Χρησιμοποιήστε νερό με λεμόνι

το νερό με λεμόνι

Δεν το λεμόνι δίαιτα; Σύμφωνα με την ερώτηση είναι ακόμα εμπειρογνωμόνων, τη διενέργεια μια ποικιλία από μελέτες. Μία απάντηση μπορεί να είναι με ακρίβεια την προϋπόθεση ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, το νερό με λεμόνι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος από τον εαυτό σας στο σπίτι.

Το νερό με λεμόνι για απώλεια βάρους έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες. Πρώτον, ένα λεμόνι ποτό ή δίψας. Έτσι, υπάρχει κορεσμός του σώματος με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Δεύτερον, βελτιώνει το μεταβολισμό του νερού-αλάτι. Είναι γνωστό ότι όταν η απώλεια βάρους είναι πολύ σημαντικό να μην στεγνώσει το σώμα και κορεστεί με νερό.

Τα πλεονεκτήματα του λεμονιού στο νερό μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι η προετοιμασία για το ποτό παίρνει ένα θέμα δευτερολέπτων. Εκτός αυτού, αυτό το προϊόν απώλειας βάρους δεν είναι ακριβό από οικονομική άποψη. Για να χάσετε βάρος από το λεμόνι μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα εσπεριδοειδή είναι χαμηλά σε θερμίδες, και το 90% είναι απλά έξω από το νερό. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το νερό με λεμόνι επιταχύνει όλες τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Η τακτική κατανάλωση αυτού του νερού είναι γρήγορη καύση του λίπους, γεγονός που οδηγεί σε ποιοτική μείωση του σωματικού βάρους.

Επιπλέον, το νερό με λεμόνι για απώλεια βάρους χρεώνει το σώμα με ενέργεια, αυξάνει το συνολικό ήχο. Έτσι, μειωμένη κόπωση και αθλητισμού να γίνει δεν είναι ένα βάρος, αλλά μια χαρά. Όλα αυτά μαζί, ενισχύει τη διάθεση. Η χρήση του λεμονιού βρίσκεται στην πλούσια σύνθεση:

 • Οι Βιταμίνες Ε, C, Β *
 • Κάλιο *
 • Φωσφόρου;
 • Ψευδαργύρου *
 • Χαλκός
 • Bor.

Οι βιταμίνες C και Ε είναι αντιοξειδωτικές ουσίες. Οι ουσίες αυτές καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, σκωρίες. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα του σώματος, διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος. Για τη βαρέων καθηκόντων άθλημα, θα πρέπει να έχετε μια μεγάλη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Είναι το κάλιο και ο φώσφορος συμβάλλουν σε αυτό. Έτσι το νερό με λεμόνι είναι ένα απαραίτητο ποτό για κάθε αθλητή.

Το λεμόνι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, που βοηθά να απαλλαγούμε από τα μικρόβια. Και βιταμίνες του συμπλέγματος β επιταχύνει το μεταβολισμό. Είναι πολύ σημαντικό για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Μετά από όλα, το υπερβολικό βάρος και την κυτταρίτιδα πάνε χέρι-χέρι. Και από το πόσιμο νερό με λεμόνι μπορεί να απαλλαγούμε από τα δύο προβλήματα μονομιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποτό μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε είδος της διατροφής.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η απώλεια βάρους από το πόσιμο νερό με λεμόνι οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πηκτίνη του λεμονιού. Οι ουσίες αυτές είναι βαρετή η αίσθηση της πείνας, η οποία βοηθά στη ρύθμιση είναι η σωστή διατροφή. Θέλετε να πιείτε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι ή χυμό λεμονιού κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Το νερό με λεμόνι μπορεί να αυξήσει την οξύτητα, η οποία συμβάλλει στην ταχεία και μέγιστη απορρόφηση του ασβεστίου. Το ασβέστιο για την απώλεια βάρους είναι απαραίτητη για την γρήγορη καύση του λίπους.

Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το νερό με λεμόνι;

Παρά την εκτενή λίστα με χρήσιμες ιδιότητες με νερό και λεμόνι για απώλεια βάρους ποτό έχει ορισμένες αντενδείξεις. Όπως και λεμόνι για απώλεια βάρους θα πρέπει να καταναλώνεται με άδειο στομάχι το πρωί, είναι απολύτως αντενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από έλκος στομάχου ή γαστρίτιδα. Θα μπορούσε να βλάψει και την κατάχρηση νερό με λεμόνι και το χυμό λεμονιού. Δεν υπερβαίνει τα 150-200 γραμμάρια την ημέρα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ξανά-ποτό το απόγευμα, για το δείπνο. Μόνο ένα Φλιτζάνι το πρωί και όλα. Διαφορετικά, μπορεί να προκληθεί βλάβη στο βλεννογόνο του στομάχου και των εντέρων, το σμάλτο των δοντιών. Συχνά η κατάχρηση λεμόνι και άλλα εσπεριδοειδή, ενεργοποιεί τις ακόλουθες αλλεργικές αντιδράσεις:

 • Κνίδωση;
 • Ναυτία, έμετος;
 • Επιθέσεις από ξηρό βήχα;
 • Άσθμα;
 • Φαγούρα και κάψιμο του δέρματος;
 • Αγγειοοίδημα;
 • Αναφυλακτικό σοκ.

Πολλοί είναι συνιστάται να πίνουν νερό ή χυμό λεμονιού μέσα από ένα καλαμάκι για να αποφύγετε την άμεση επαφή με τα δόντια. Είναι γνωστό ότι το νερό με λεμόνι δεν είναι μόνο που χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους, αλλά και να εξουδετερώσει την καούρα. Αν να υπερβαίνει τη μέγιστη δόση των καούρα φουντώνουν με νέα δύναμη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ταχεία απώλεια βάρους θα προωθήσει τη χρήση καθαρό νερό, χωρίς φυσικό αέριο. Έτσι, το πρωί πίνω ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και όλη την ημέρα αποθηκεύονται για να πίνετε άφθονο καθαρισμένο μη ανθρακούχο νερό.

Δεν μπορείτε να πιείτε το ποτό σε περίπτωση πονόλαιμου πονόλαιμο. Το κιτρικό οξύ μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα του λάρυγγα. Αρκετά προσεκτικά χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και την απώλεια βάρους σε μια δεδομένη χρονική περίοδο δεν είναι απαραίτητη. Ατομική προσοχή της νεφρικής νόσου. Αντενδείκνυται νερό με λεμόνι, λεμόνια και ως εκ τούτου, η παρουσία των λίθων των νεφρών. Το ποτό μπορεί να προκαλέσει την κυκλοφορία τους. Λεμόνι για απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει σημαντική αφυδάτωση. Για την απώλεια βάρους δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε καθαρό νερό με λεμόνι, και σε συνδυασμό με το μέλι και άλλα υγιεινά πρόσθετα.

Συνταγές με νερό και λεμόνι για απώλεια βάρους

απώλεια βάρους με νερό και λεμόνι

Το λεμόνι δίαιτα προσφέρει πολλές συνταγές για την ασφαλή και αποτελεσματική απώλεια βάρους. Σε Γενικές γραμμές, η ουσία του λεμονιού διατροφή είναι ως εξής. Την πρώτη ημέρα της διατροφής θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με μια συμπίεση του σε ένα από τα φρούτα του λεμονιού. Τη δεύτερη ημέρα — 2 φλιτζάνια νερό με το χυμό από τα δύο φρούτα λεμόνι και ούτω καθεξής. Η αύξηση των λεμονιών διαρκεί μέχρι την έβδομη ημέρα. Την όγδοη μέρα, πρέπει να οργανώσει ημέρα νηστείας. Σε αυτήν την ημέρα θέλετε να πιείτε 3 λίτρα νερό, 3 φρούτα και λεμόνι, και 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Το ποτό αυτό το λεμόνι ποτό διατροφή όλη την ημέρα. Την ένατη ημέρα διατροφής λεμονιών αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Πρώτα 7 ποτήρια νερό και λεμόνι. Την επόμενη μέρα, 6 γυαλιά και ούτω καθεξής.

Αυτό το λεμόνι δίαιτα διαρκεί 2 εβδομάδες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρχουν περιορισμοί στη διατροφή. Αλλά, παρ ' όλα αυτά, συνιστάται να μεγιστοποιήσετε την ισορροπία της διατροφής σας. Επίσης, είναι σημαντικό σε όλη την ημέρα για να πιείτε τουλάχιστον 6 ποτήρια καθαρό νερό χωρίς λεμόνι. Και το λεμόνι νερό χρησιμοποιείται αποκλειστικά με άδειο στομάχι το πρωί. Για να χάσετε βάρος, μπορείτε να πίνετε μικρές ποσότητες (1 ποτήρι) κόκκινο κρασί. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να πίνετε ποτά όπως η σόδα, ο καφές και το τσάι, την ποιότητα χυμούς.

Νερό με λεμόνι με τζίντζερ

Για την απώλεια βάρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό λεμόνι και τζίντζερ. Αυτό θα σας βοηθήσει να γρήγορα να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, για να καψει το λίπος. Συνεπώς, ένα θετικό αποτέλεσμα θα έρθει πολύ γρήγορα. Για να προετοιμάσει αυτό το ποτό θέλετε να grind τζίντζερ 3 κουταλιές και ανακατεύουμε με 1 λίτρο νερό. Το υγρό να βράσει λίγο και να καθαριστεί. Μόνο που τώρα μπορείτε να προσθέσετε το χυμό λεμονιού. Το ποτό γίνεται έγχυση για 15 λεπτά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το νερό θα έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση.

Με νερό και λεμόνι για απώλεια βάρους Sassi

Αυτό το προϊόν απώλειας βάρους, που πήρε το όνομά της από τον Δημιουργό της Cynthia Sass. Αυτό το λεμόνι ποτό είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των Αμερικανών. Έχει μια πολύ ευχάριστη γεύση, γρήγορα παίρνει απαλλαγούμε από την περίσσεια υποδόριου λίπους. Επειδή το κοκτέιλ περιλαμβάνει πολλά συστατικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.

Έτσι, smoothies για την απώλεια βάρους Sassi, θα πρέπει:

 • 1 λεμόνι;
 • 1 αγγούρι;
 • 1 κουταλάκι του γλυκού μέντα;
 • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ.

Αγγούρι και λεμόνι κομμένο σε φέτες, και αναμιγνύεται με τα άλλα συστατικά. Το μίγμα χύνεται σε 2 λίτρα κρύο νερό. Το ποτό μπαίνει στο ψυγείο και το αφήνουμε για 12 ώρες. Για μια σταδιακή απώλεια βάρους, πρέπει να πιει το νερό 2 φορές την εβδομάδα. Για το χειρισμό της ημέρας κατάλληλη επιλογή από το να πίνεις πίνω μόνο για μια μέρα.

Νερό, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους

Για την απώλεια βάρους μπορεί να πιει κανονικό νερό και λεμόνι. Αλλά, το νερό θα είναι αρκετά όξινο, και δεν αρέσει σε όλους. Ως εκ τούτου, ποιότητας προϊόντα απώλειας βάρους, μπορείτε να προσθέσετε μέλι αντί για επιβλαβή ζάχαρη. Σε ένα ποτήρι νερό μια κουταλιά μέλι. Η επιλογή του νερού θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο για να απαλύνει το αίσθημα της πείνας. Όμως, λόγω του αγάπη μου να γεμίζει τον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα των υδατανθράκων που απαιτείται για την ενέργεια. Ο συνδυασμός του λεμονιού με το μέλι σας επιτρέπει να πίνετε νερό όλη την ημέρα σε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ.

Λεμόνι και κανέλα για απώλεια βάρους

Είναι γνωστό ότι η κανέλα βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα ινσουλίνης, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη συνολική τόνος του σώματος. Επίσης, η κανέλα τέλεια καθαρίζει το συκώτι, τα έντερα, έχει ήπια καθαρτική δράση. Νερό με λεμόνι προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα κανέλας. Ένα Φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι θα είναι αρκετό για μισό κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικά. Να έχουν τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση, είναι σημαντικό να επιμείνουμε ένα ποτό για μισή ώρα. Ποτό θεραπεία για την απώλεια βάρους σε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ, ένα ζεστό, περίπου μια ώρα πριν από ένα γεύμα.

30.08.2019