Πώς να χάσετε 7 κιλά σε μια εβδομάδα στο σπίτι

Ασκήσεις για απώλεια βάρους 7 κιλά την εβδομάδα

Φανταστείτε μια κατάσταση όπου ένα κορίτσι υποτίθεται ότι θα πραγματοποιήσει μια γαμήλια τελετή σε μια εβδομάδα και οι λίγες λίρες δεν θα της επιτρέψουν να χωρέσει στο φόρεμα. Μια θλιβερή κατάσταση, έτσι δεν είναι; Αλλά η κατάσταση είναι αρκετά επιδιορθώσιμη - θα σας πούμε πώς να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα χωρίς να κάνετε απεργία πείνας.

Σκεφτείτε τα δύο στοιχεία της σωστής απώλειας βάρους:

 • σωστή διατροφή,
 • αθλητικές δραστηριότητες.

Μπορείτε να μάθετε μόνοι σας με τη δίαιτα - ποια τρόφιμα είναι επιβλαβή και ποια είναι χρήσιμα για όλους. Ας προγραμματίσουμε την άσκηση για κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς δεν θα χάσετε βάρος γρήγορα χωρίς αυτά

Πώς να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα κάνοντας ασκήσεις

 • Μόνο αεροβική. Μην υπερφορτώνετε το σώμα σας. Αρχικά, αρκεί μια ώρα τρεξίματος ή γρήγορου περπατήματος. Σταδιακά, η διάρκεια των μαθημάτων πρέπει να παραταθεί.
 • Τη δεύτερη ημέρα θα πρέπει να εργαστείτε στους μυς της πλάτης και του στήθους. Εάν οι μύες εκπαιδεύονται τέλεια, τότε το λίπος θα σταματήσει σταδιακά από το σώμα μας ακόμη και μετά το τέλος των ασκήσεων. Τρεις ασκήσεις πρέπει να είναι αρκετές. Κάνουμε push-ups, παίρνουμε αλτήρες και πηγαίνουμε σε πλευρικές κλίσεις. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, φροντίστε να ασκηθείτε με αλτήρες. Συνολικά, πρέπει να κάνετε τουλάχιστον τρεις προσεγγίσεις την ημέρα - κάθε άσκηση δεκαπέντε φορές.
 • Η προπόνησή μας πρέπει να είναι έντονη εκείνη την ημέρα. Θα επικεντρωθούμε στο τρέξιμο, αλλά όχι για πολύ. Τρέξατε είκοσι δευτερόλεπταΤώρα ας περπατήσουμε αργά για περίπου ένα μισό λεπτό. Στη συνέχεια επιστρέφουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Πρέπει να κάνουμε καλή πίεση στα πόδια και τα χέρια μας! Εάν υπάρχει η ευκαιρία να εργαστούμε σε προσομοιωτές, σίγουρα θα τους τρέξουμε! Στο σπίτι, απλές ασκήσεις όπως καταλήψεις και πνεύμονες είναι καλές. Κάμψη / επέκταση των ποδιών - τουλάχιστον δεκαπέντε φορές σε τέσσερα σετ. Για να κάνετε το φορτίο με βάρη, μπορείτε να δέσετε μπουκάλια νερού μισού λίτρου στα πόδια σας. Αλλά εάν έχετε ασθένεια των αρθρώσεων ή ασθένεια του συνδέσμου, δεν πρέπει να υπάρχει πίεση!
 • σωματική δραστηριότητα για απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα
 • Ας χρησιμοποιήσουμε ξανά την αεροβική γυμναστική. Αλλά αυξάνουμε την ένταση και τη διάρκεια! Ο αγώνας πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα. Ο ρυθμός λειτουργίας αλλάζει - αργά για έως και τέσσερα λεπτά, γρήγορα για μισό λεπτό.
 • Πρέπει να ασχοληθώ με τους δικέφαλους μυς και τους τρικέφαλους μυς μου. Εάν υπάρχουν αλτήρες, κάνουμε ασκήσεις κάμψης βραχίονα. Για να ενισχύσετε τους τρικέφαλους μυς σας, κάντε πάγκο. Η εργασία στον Τύπο δεν βλάπτει ούτε - κάμψη του κορμού.
 • Σίγουρα δεν πρέπει να εκθέσετε το σώμα σας σε σοβαρό άγχος! Δεδομένου ότι μπορείτε να χάσετε 7 κιλά σε μια εβδομάδα και 6 ημέρες, το υπερβολικό στρες γίνεται «υπερδοσολογία» στο σώμα σας.

Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλύτερο να χάσετε βάρος μέσα σε ένα μήνα, ώστε να μην επιβαρύνετε και να βλάψετε το σώμα σας.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποτρέψετε την επιστροφή του βάρους;

Απλά χάστε βάρος και μετά ξεχάστε την άσκηση και σε καμία περίπτωση δεν τρώτε τα πάντα στη σειρά. Αλλά κανείς δεν θέλει να κάνει δίαιτα όλη τη ζωή του. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε

 • Παρακολουθήστε τις θερμίδες των τροφίμων. Ακολουθήστε τον κανόνα "τρώτε λιγότερο, κάψτε περισσότερα".
 • Τρώτε αρκετές φορές την ημέρα, αλλά σταδιακά. Είναι αδύνατο να «γεμίσετε τον εαυτό σας» με πολύ φαγητό μία φορά την ημέρα.
 • Φάτε τη σωστή διατροφή. Λιγότερα λιπαρά τρόφιμα, περισσότερα λαχανικά και βότανα, σαλάτες.
 • Δεν μπορείτε να πίνετε φαγητό ενώ τρώτε. Αλλά το υπόλοιπο του χρόνου - συνιστάται!
 • Προσπαθήστε να περιοριστείτε σε φρούτα ή λαχανικά για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει βλάβη στο σώμα σας και κάντε πειράματα για να μάθετε πόσο μπορείτε να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα. Ως εκ τούτου, πρέπει πάντα να παρακολουθείτε πόσο ισορροπημένη είναι η διατροφή σας.

Συμβουλές για το πώς να χάσετε γρήγορα 7 κιλά σε μια εβδομάδα χωρίς δίαιτα

Πίνετε αλκοόλ και θέλετε να χάσετε βάρος; Ενα όνειρο!

Κάποιοι μπορεί να λένε ότι το αλκοόλ δεν περιέχει μεγάλη ποσότητα θερμίδων. Γιατί λοιπόν να τα παρατήσουμε; Αλλά αν είχατε κατά μέσο όρο κατάσταση αλκοολικής τοξικότητας τουλάχιστον μερικές φορές, τότε σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι, για κάποιο λόγο, η όρεξή σας ξυπνά απότομα σε μια τέτοια κατάσταση, παρόλο που πριν από μισή ώρα ήσασταν σίγουροι ότι δεν κοιτούσατεθα έβαζε το τραπέζι.

Το αλκοόλ αυξάνει πραγματικά την όρεξή σας. Και το απροσδόκητο συναίσθημα της πείνας είναι δύσκολο να αντισταθεί, ειδικά όταν παρευρίσκεται σε μια φανταστική γιορτή. Τι είδους πάρτι γίνεται χωρίς φανταχτερά πιάτα; Εκτός από το αλκοόλ, τα σνακ συνήθως έχουν πολλές θερμίδες. Κατά συνέπεια, σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να ονειρεύεστε την απώλεια βάρους. Εάν αποφασίσετε να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα, η διατροφή σε συνδυασμό με το αλκοόλ δεν θα σας σώσει!

Πιάτα στο σπίτι και απώλεια βάρους - μια περίεργη σχέση;

Ακούγεται πολύ τρελό, αλλά όπως είπα, η ψυχολογία! Αν έχετε μικρά πιάτα, υπέροχα! Φάτε σε αυτά. Εάν όχι, φροντίστε να πάρετε ένα ζευγάρι. Το γεγονός είναι ότι κατά την απώλεια βάρους, οι μερίδες πρέπει να μειωθούν. Ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να περιοριστεί η όρεξή σας τρώγοντας 200 γραμμάρια φαγητού σε ένα τεράστιο πιάτο - φαίνεται ότι δεν έχετε φάει καθόλου. Αλλά αν βάλετε τα ίδια 200 γραμμάρια σε ένα μικρό πιάτο και το γεμίσετε εντελώς, τα συναισθήματά σας θα αλλάξουν. Θα προσαρμοστείτε ψυχολογικά στο γεγονός ότι έχετε ήδη φάει ένα ολόκληρο πιάτο. Γιατί χρειάζεστε περισσότερα;

Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες μπορεί να φαίνονται ανόητες για κάποιον, αλλά αυτή η ψυχολογική συμβουλή είναι αποτελεσματική. Για να μιλήσουμε, μπορείτε να «ξεγελάσετε» τον εγκέφαλό σας και να απαλλαγείτε από την πείνα.

Φάτε σε ένα χαλαρό περιβάλλον χωρίς να αποσπάστε την προσοχή από το γεύμα σας.

Τρώτε ενώ παρακολουθείτε μια συναρπαστική ταινία; Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ παρακολουθείτε μια ταινία, το φαγητό φαίνεται να εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά και ότι προφανώς έχετε τοποθετήσει ένα πλήρες πιάτο φαγητού για τον εαυτό σας; Ως αποτέλεσμα, περνά μισή ώρα και θέλετε να φάτε λίγο ξανά γιατί δεν θυμάστε καν πόσα φάγατε πριν. Θυμηθείτε, εάν δεν ελέγχετε πόση τροφή καταναλώνετε, μπορείτε να ξεχάσετε να χάσετε βάρος.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα υπό έλεγχο τη διατροφή σας. Καθίστε στο τραπέζι και βυθιστείτε στο γεύμα σας. Απλά απολαύστε το αγαπημένο σας πιάτο χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από παράξενα πράγματα. Το σώμα σας μπορεί να γεμίσει ακόμα και αν παρακολουθείτε μια ταινία ενώ τρώτε, αλλά ο εγκέφαλός σας θα πιστεύει ότι δεν έχετε φάει.

Τα μπάνια δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά είναι επίσης χρήσιμα!

Φυσικά, το νερό δεν μας βοηθά να χάσουμε 7 κιλά τη φορά σε 7 ημέρες, αλλά όταν χρησιμοποιούμε επίσης αντι-κυτταρίτιδα και άλλα διαστημικά φάρμακα που έχουν θετική επίδραση στο δέρμα μας κατά το μπάνιο, το μπάνιο είναι πραγματικά χρήσιμο για εμάς.

Και μια ακόμη σημαντική απόχρωση: δεν χρειάζεται να σκουπίσετε το σώμα σας με μια μαλακή και μεταξένια πετσέτα μετά το μπάνιο, αλλά με το πιο δύσκολο που έχετε. Πού θα οδηγήσουν όλα; Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και πιο ελαστικό. Κατά συνέπεια, θα φανείτε πολύ καλύτερα.

Το δικό σας ημερολόγιο

πώς να απαλλαγείτε από επτά κιλά σε μια εβδομάδα

Όχι, σε αυτό το ημερολόγιο δεν θα μοιραστούμε τα συναισθηματικά μας βάσανα αλλά θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε την ημέρα και να θέσουμε τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.

Λάβετε λοιπόν ένα σχέδιο για το αύριο - πώς να απαλλαγείτε από αυτά τα επιπλέον κιλά. Όλα μπορεί να μην αποθηκευτούν στο κεφάλι σας, αλλά το χαρτί θα κρατήσει όλα τα σχέδιά σας.

Μην ξεχνάτε την καθημερινή ζύγιση - πρέπει να γράψουμε τα αποτελέσματα στο ημερολόγιο. Σε ένα βαθμό, το ημερολόγιο θα είναι το κίνητρό μας. Επειδή θα δούμε πώς πλησιάζουμε τους στόχους μας και θα συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ήδη επιτύχει πολλά.

Εάν δεν μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη δίαιτα φαγόπυρου για μια εβδομάδα.